Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Πήγασος: Σε εξέλιξη αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού – Συνεχίζονται οι προσπάθειες άρσης των μετοχών της από το καθεστώς επιτήρησης

Πήγασος: Σε εξέλιξη αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού – Συνεχίζονται οι προσπάθειες άρσης των μετοχών της από το καθεστώς επιτήρησης
Η εταιρεία επικεντρώνεται στη συμπίεση του λειτουργικού κόστους
Συνεχίζονται οι προσπάθειες συμπίεσης του λειτουργικού κόστους από τη διοίκηση της Πήγασος, στο πλαίσιο άρσης του καθεστώτος επιτήρησης, στο οποίο έχουν υπαχθεί οι μετοχές της εταιρείας.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι μετοχές της εταιρείας έχουν υπαχθεί από 08/01/2011 στην κατηγορία επιτήρησης, με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών χρήσης 2010 προς ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της 31/12/2010.
Οι ζημιές αποδίδονται στις συνέπειες των συνεχιζόμενων τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών, οι οποίες έχουν σοβαρές επιπτώσεις επί των εσόδων του ομίλου που προέρχονται κυρίως από διαφήμιση.
Στο πλαίσιο της προσπάθειας της διοίκησης για άρση των μετοχών από το καθεστώς της επιτήρησης, έχει προχωρήσει σε χρηματοδοτική αναδιάρθρωση μέσω αύξησης κεφαλαίου, η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2013, ενώ σημειώνει ότι είναι σε εξέλιξη αναδιαπραγμάτευση του δανεισμού της.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η διοίκηση διατηρεί την πεποίθηση για το πρόσκαιρο των τρεχουσών αρνητικών οικονομικών συγκυριών και προσβλέπει στη μεταστροφή του γενικότερου αρνητικού κλίματος που επικρατεί στην αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης