Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σελόντα: Δεν μετέχει σε οποιαδήποτε διαδικασία συγχώνευσης με τη «Νηρεύς»

Σελόντα: Δεν μετέχει σε οποιαδήποτε διαδικασία συγχώνευσης με τη «Νηρεύς»
Στα τέλη του 2014 ή στους πρώτους μήνες του 2015 θα ολοκληρωθούν πλήρως η Αύξηση και οι λοιπές σχετιζόμενες με αυτή συναλλαγές
Η Σελόντα δεν μετέχει σε οποιαδήποτε διαδικασία συγχώνευσης με τη «Νηρεύς, όπως ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, ενώ τονίζει ότι στα τέλη του 2014 ή στους πρώτους μήνες του 2015 θα ολοκληρωθούν πλήρως η Αύξηση και οι λοιπές σχετιζόμενες με αυτή συναλλαγές.
Ειδικότερα, απαντώντας σε επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε σχέση με δημοσιεύματα η εταιρεία αναφέρει τα εξής:
1. Οι βασικοί όροι της συμφωνίας μεταξύ της Εταιρείας και των τραπεζών Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Eurobank-Ergasias, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Attica Bank και Γενική Τράπεζα (στο εξής οι «Πιστώτριες Τράπεζες») σχετικά με την αναδιάρθρωση των δανειακών υποχρεώσεών της περιλαμβάνονται στα σχόλια του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Εταιρείας κατ΄ άρθρο 27, παρ. 3(δ) του Κ.Ν. 2190/1920, όπως και στην προβλεπόμενη στο άρθρο 13, παρ. 10 του Κ.Ν. 2190/1920, στο άρθρο 9 του Ν. 3016/2002 και στις παρ. 4.1.4.1.1 και 4.1.4.1.2, περ. (3) του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενιαία έκθεσή του, ομοίως αναρτηθείσα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και της Ε.Χ.Α.Ε., όπου και παραπέμπουμε.
2. Η Εταιρεία αναμένει ότι η Αύξηση και οι λοιπές σχετιζόμενες με αυτή συναλλαγές θα ολοκληρωθούν πλήρως στα τέλη του 2014 ή στους πρώτους μήνες του 2015, υπό την προϋπόθεση της προσήκουσας λήψης των απαιτούμενων εταιρικών και λοιπών εγκρίσεων.
3. Τέλος, η Εταιρεία δεν μετέχει σε οποιαδήποτε διαδικασία συγχώνευσης με τη «Νηρεύς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης