Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Kleemann Hellas: Κατασκευή (και) ανελκυστήρων για υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης και άντλησης πετρελαίου

tags :
Kleemann Hellas: Κατασκευή (και) ανελκυστήρων για υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης και άντλησης πετρελαίου
H Kleemann με απόλυτη εξειδίκευση και τεχνογνωσία μπορεί να κατασκευάσει ειδικούς ανελκυστήρες για υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης και άντλησης πετρελαίου!

Ένα ολόκληρο «πλέγμα» παράπλευρων, άμεσων ή έμμεσων ωφελειών θα υπάρξει για την ελληνική οικονομία και τις ελληνικές επιχειρήσεις σε περίπτωση που ευοδωθούν οι έρευνες για πετρέλαιο στη Δυτική Ελλάδα (Ιωάννινα, Κατάκολο και Πατραϊκός κόλπος).
Εκατοντάδες θέσεις εργασίας, ενίσχυση των τοπικών οικονομικών και κοινωνιών λόγω της ευρύτερης κινητικότητας στις εν λόγω περιοχές και μια σειρά μικρών ή μεγαλύτερων ωφελειών θα είναι τα οφέλη που θα προκύψουν.
Πέρα από το προφανές κέρδος από την είσπραξη των μισθωμάτων από τις συμβάσεις και τον φόρο από τα κέρδη των επιχειρήσεων και τα επίσης προφανή κέρδη για τις τοπικές κοινωνίες από τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την εισροή χρημάτων από την ενίσχυση της κατανάλωσης σε όλους τους τομείς, θα ενισχυθεί και η υγιής ελληνική βιομηχανία.
Ένας κεντρικός πυλώνας της ελληνικής βιομηχανίας είναι η εταιρεία Kleemann, η ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της κατασκευής ανελκυστήρων παντός τύπου στη χώρα μας και σημαντικός «παίκτης» σε διεθνές επίπεδο, με πωλήσεις προϊόντων της σε 92 χώρες!
Η ελληνική βιομηχανία Kleemann λοιπόν έχει τη τεχνογνωσία να κατασκευάσει ειδικούς ανελκυστήρες για υπεράκτιες πλατφόρμες εξόρυξης και άντλησης πετρελαίου!
Έργο απόλυτα σύνθετο και απαιτητικό, τόσο για λόγους περιβαλλοντικούς όσο και για λόγους καθαρά επιχειρησιακούς.
Για όλους αυτούς τους λόγους, η Ευρωπαϊκή Ένωση επιβάλλει πολύ αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας για αυτού του είδους του ανελκυστήρες.
Η Kleemann με απόλυτη εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε όλο το εύρος της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, προφανώς μπορεί να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές απόλυτα, καθώς ήδη μέσα στο 2013 εγκατέστησε ανελκυστήρα προσώπων και φορτίων σε πετρελαϊκή πλατφόρμα στη Βόρεια Θάλασσα για τη νορβηγική πετρελαϊκή Statoil.
Ο ανελκυστήρας κατασκευάστηκε με υλικά που αντέχουν τη διάβρωση από το θαλασσινό νερό και τεχνολογία explosion proof, την οποία λίγες εταιρείες παγκοσμίως την εφαρμόζουν, με την οποία δεν μπορεί να προκληθεί ανάφλεξη παρόλες τις τριβές.
Η εταιρεία Kleemann έχει πιστοποίηση 14006 – ΕΝ ISO, την οποία ελάχιστες ακόμη εταιρείες σ’ όλη την Ευρώπη έχουν αποκτήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης