Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom Defense – Επίδειξη του συστήματος WiSPR στο σώμα πεζοναυτών των ΗΠΑ

Intracom Defense – Επίδειξη του συστήματος WiSPR στο σώμα πεζοναυτών των ΗΠΑ
Πρόκειται για ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας
Επίδειξη στο πεδίο του συστήματος ενδοεπικοινωνίας WiSPR (Wideband Intercom & Secure Packet Radio), η οποία φιλοξενήθηκε από το σώμα των πεζοναυτών των ΗΠΑ και έλαβε χώρα στην περιοχή υποστήριξης μεταφορών και επίδειξης (TDSA) στη βάση των πεζοναυτών στο Quantico της Virginia πραγματοποίησε η Intracom Defense Electronics.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη λειτουργικότητα του συστήματος WiSPR σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, εστιάζοντας την προσοχή τους στην άριστη απόδοση της δυναμικής μείωσης του θορύβου του συστήματος.
Το WiSPR, σημειώνεται, είναι ψηφιακό σύστημα ενδοεπικοινωνίας τελευταίας τεχνολογίας, ελεγχόμενο από λογισμικό που έχει αναπτυχθεί και κατασκευάζεται από την IDE στην Ελλάδα.
Παρέχει υψηλής ποιότητας επικοινωνίες φωνής, δικτύωση IP και έχει την δυνατότητα ενσωματωμένης ασύρματης δικτύωσης φωνής, δεδομένων και βίντεο, μέσω του ασφαλούς ασύρματου τοπικού δικτύου WiSPR-WLAN (Wireless Local Area Network).
Αυτά, μεταξύ άλλων σημαντικών χαρακτηριστικών, παρέχουν στο WiSPR αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού για εφαρμογές σε δίκτυα επικοινωνιών στρατιωτικών οχημάτων.
Το WiSPR έχει εγκατασταθεί σε ευρύ φάσμα διαφορετικών οχημάτων μάχης και βρίσκεται σήμερα σε λειτουργία σε διάφορες χώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης