Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Διευκρινίσεις από Ιχθ. Σελόντα για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της

Διευκρινίσεις από Ιχθ. Σελόντα για την αναδιάρθρωση του δανεισμού της
Έπειτα από ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Σε διευκρινίσεις σχετικά με την αναδιάρθρωση του δανεισμού της προχωρά με ανακοίνωσή της η εταιρεία Ιχθυοτροφεία Σελόντα, έπειτα από σχετική ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με αφορμή δημοσιεύματα που έκαναν λόγο ότι η διαδικασία της μετοχοποίησης των δανείων εισέρχεται στην τελική ευθεία.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας «οι συζητήσεις και διαβουλεύσεις της εταιρείας με τις δανείστριες τράπεζες για τη δομή και τους όρους της αναδιάρθρωσης του δανεισμού του ομίλου της συνεχίζονται εντός του πλαισίου που έχει ήδη ανακοινωθεί από την εταιρεία στον σχολιασμό των οικονομικών καταστάσεων της χρήσης 2013 και αποτυπώνεται επίσης στη δημοσιευθείσα Ετήσια Οικονομική Έκθεση για τη χρήση που έληξε στις 31.12.2013, στην ενότητα για τον δανεισμό της Εταιρείας και στις δράσεις της Διοίκησης. Μέχρι σήμερα δεν έχει προκύψει κάποια ουσιώδης/ανακοινώσιμη εξέλιξη».
Σημειώνει ακόμη ότι «η ημερήσια διάταξη της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας, η οποία έχει συγκληθεί για τις 03.06.2014, είναι αναρτημένη στο site της εταιρείας και του Χ.Α.».
Τέλος, αναφέρεται ότι «η δομή και οι όροι για την αναδιάρθρωση του δανεισμού του ομίλου της εταιρείας θα αποτελέσουν αντικείμενο απόφασης των κατά νόμων οργάνων της Εταιρείας όταν οι σχετικές συζητήσεις και διαβουλεύσεις ολοκληρωθούν, οπότε θα ενημερωθεί προσηκόντως και το επενδυτικό κοινό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης