Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΥΓΕΙΑ - Εκδίδει ομολογιακό δάνειο ύψους 42,1 εκατ. ευρώ για το ΜΗΤΕΡΑ

tags :
ΥΓΕΙΑ - Εκδίδει ομολογιακό δάνειο ύψους 42,1 εκατ. ευρώ για το ΜΗΤΕΡΑ
Η εταιρεία έχει παράσχει την εταιρική της εγγύηση για το ποσό των 14 εκατ. ευρώ
Tην έκδοση του κοινού ομολογιακού δανείου της θυγατρικής της ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε. συνολικού ποσού 42,1 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε το ΥΓΕΙΑ.
Ειδικότερα, το ΥΓΕΙΑ ανακοίνωσε την έκδοση του κοινού ομολογιακού δανείου της θυγατρικής της "σύμφωνα με τη Σύμβαση Κάλυψης και το Πρόγραμμα έκδοσης ομολογιακού δανείου που είχαν καταρτισθεί με τις συνεργαζόμενες τράπεζες για την αναχρηματοδότηση του τραπεζικού δανεισμού της ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε., και είχε ως συνέπεια την αναταξινόμηση ισόποσων δανείων της ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε. στις οικονομικές καταστάσεις από βραχυπρόθεσμες σε μακροπρόθεσμες δανειακές υποχρεώσεις ως σχετικώς αναφέρεται στην Ετήσια Οικονομική Έκθεση της Εταιρείας για την εταιρική χρήση 2013", όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
"Ως ήδη έχει γνωστοποιηθεί το ως άνω κοινό ομολογιακό δάνειο εξασφαλίζεται κυρίως με προσημείωση υποθήκης επί του ακινήτου της ΜΗΤΕΡΑ Α.Ε., ενώ η εταιρεία έχει παράσχει την εταιρική της εγγύηση για το ποσό των € 14 εκ. Με αυτή την έκδοση, ο όμιλος ΥΓΕΙΑ ολοκλήρωσε την αναχρηματοδότηση του μεγαλύτερου μέρους του υφιστάμενου δανεισμού του".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης