Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΑΒ - Υπεγράφη σύμβαση με την πολωνική εταιρεία WZL-2 - Αφορά τη συντήρηση αεροσκαφών C-130

tags :
ΕΑΒ - Υπεγράφη σύμβαση με την πολωνική εταιρεία WZL-2 - Αφορά τη συντήρηση αεροσκαφών C-130
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες και θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις
Σύμβαση με την πολωνική εταιρεία WZL-2, για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και τεχνογνωσίας συντήρησης των αεροσκαφών C-130, υπέγραψε η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η διάρκεια του προγράμματος είναι 18 μήνες και θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις, με την παροχή των υπηρεσιών της ΕΑΒ τόσο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Τανάγρα Βοιωτίας όσο και στην Πολωνία.
Η νέα σύμβαση είναι ιδιαίτερης σημασίας για την ΕΑΒ, καθώς επεκτείνει και ισχυροποιεί την παρουσία της στην πολωνική αγορά, τονίζεται στην ανακοίνωση.
Όπως επισήμανε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΒ, Δημήτριος Παπακώστας, «η ΕΑΒ έχει αναδειχθεί σε Κέντρο Επιχειρηματικής Αριστείας για τα αεροσκάφη C-130.
Η κεφαλαιοποίηση της υψηλής τεχνογνωσίας λόγω της μακρόχρονης δραστηριοποίησης στον κλάδο σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές και την έμφαση στην ικανοποίηση του πελάτη, έχουν συντελέσει στη συνεχή διείσδυση της εταιρείας στη διεθνή αγορά. Αυτό επιβεβαιώνεται και από τη νέα συμφωνία με την WZL-2. Στόχος μας είναι το πρόγραμμα αυτό να γίνει το εφαλτήριο για περαιτέρω εδραίωση της εταιρικής μας παρουσίας στην πολωνική αγορά».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης