Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επενδύσεις 49 εκατ. ευρώ από θυγατρική της ΕΛΒΑΛ στη Βρετανία

tags :
Επενδύσεις 49 εκατ. ευρώ από θυγατρική της ΕΛΒΑΛ στη Βρετανία
Προβλέπεται επέκταση του τμήματος έρευνας και αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας φύλλων λιθογραφίας
Σε νέες επενδύσεις 49 εκατ. ευρώ (41 εκατ. λίρες Αγγλίας) προχωράει η Bridgnorth Aluminium, εργοστάσιο ελάσεως αλουμινίου στο Μπριτζνορτ του Ηνωμένου Βασιλείου και Joint venture της ελληνικής ΕΛΒΑΛ κατά 75% και της ιαπωνικής UACJ Corp. κατά 25%, για την επέκταση του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης και την αύξηση της παραγωγικής  δυναμικότητας της μονάδας παραγωγής φύλλων λιθογραφίας.
Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης θα λειτουργήσει τον Μάιο 2014 και πρόκειται για νέες εγκαταστάσεις, επιπλέον των ήδη υφισταμένων στη Bridgnorth Aluminium και στα αντίστοιχα τμήματα της ΕΛΒΑΛ στην Ελλάδα και της UACJ Corp. στην Ιαπωνία.
Η αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας σε φύλλα λιθογραφίας θα προέλθει από την εγκατάσταση νέου ελάστρου ψυχράς ελάσεως και νέας γραμμής τελικής επεξεργασίας.
Η νέα επένδυση αυξάνει την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα κατά περίπου 75.000 τόνους, υπερδιπλασιάζοντας τη σημερινή παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου. Οι νέες μονάδες προγραμματίζεται να λειτουργήσουν στο τέλος του 2015.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης