Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στον Τιτάνα από όπου ξεκίνησε επιστρέφει ως σύμβουλος στρατηγικής ο Μ. Κολακίδης, πρώην στέλεχος της Eurobank

tags :
Στον Τιτάνα από όπου ξεκίνησε επιστρέφει ως σύμβουλος στρατηγικής ο Μ. Κολακίδης, πρώην στέλεχος της Eurobank
Την περίοδο 1994-2000 είχε διατελέσει με επιτυχία Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ
Ο Μιχάλης Κολακίδης, καταξιωμένο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο, όπου έχει καλύψει ανώτατες διοικητικές θέσεις, αναλαμβάνει από τις 20/1/2014 καθήκοντα Συμβούλου Στρατηγικής Ομίλου, όπως ανακοίνωσε ο Τιτάνας.
Την περίοδο 1994-2000 είχε διατελέσει με επιτυχία Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου ΤΙΤΑΝ και είχε συμβάλει στη γεωγραφική επέκτασή του.
Η επανένταξή του στον Τιτάνα θα συμβάλει στην προώθηση των στρατηγικών επιδιώξεων του Ομίλου, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. 
Σημειώνεται πως ο κ. Κολακίδης εργάσθηκε στην τράπεζα Eurobank για τέσσερα χρόνια ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, από όπου αποχώρησε τον Οκτώβριο του 2013.
Επίσης εργαζόταν για επτά χρόνια στην Τράπεζα Πειραιώς, από τον Νοέμβριο του 2000, όπου και διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της.
Στην Τράπεζα Πειραιώς είχε την ευθύνη του Τομέα Διεθνών Δραστηριοτήτων, του Τομέα Τραπεζικής Μεγάλων Επιχειρήσεων και Επενδυτικής Τραπεζικής, της Διεύθυνσης Διαχείρισης Διαθεσίμων, της Οικονομικής Διεύθυνσης και την εποπτεία θυγατρικών μονάδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Προηγουμένως, είχε διατελέσει επί εξαετία (1994- 2000) CFO και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Εταιρειών ΤΙΤΑΝ έχοντας επιχειρησιακή ευθύνη για θυγατρικές και δραστηριότητες του Ομίλου στη Νοτιανατολική Ευρώπη.
Επιπροσθέτως, έχει εργαστεί στον Όμιλο της Εθνικής Τράπεζας όπου διετέλεσε Υποδιοικητής το 1993 καθώς και στη Citibank Ελλάδας (1979-1993), από όπου και ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στον τραπεζικό χώρο.
Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με πάνω από 110 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας.Έχοντας έδρα την Ελλάδα, διαθέτει εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε εννέα χώρες και είναι οργανωμένος σε τέσσερις γεωγραφικούς τομείς: Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο.
Καθ' όλη την διάρκεια της ιστορίας του, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ επιδίωξε να συνδυάσει τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Το 2012 πούλησε 16,1 εκ. τόνους τσιμέντου και υλικών με παρεμφερείς ιδιότητες, 3,4 εκ. μ3 ετοίμου σκυροδέματος, 10,9 εκ. τόνους αδρανών υλικών και διάφορα ακόμη οικοδομικά υλικά όπως τσιμεντόλιθους, έτοιμα κονιάματα κλπ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης