Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Έμπρακτη στήριξη της Coca-Cola στην ελληνική οικονομία – Χρηματική προσφορά στο «Greece Debt Free» αλλά και στην… ελληνική προεδρία της Ε.Ε.

tags :
Έμπρακτη στήριξη της Coca-Cola στην ελληνική οικονομία – Χρηματική προσφορά στο «Greece Debt Free» αλλά και στην… ελληνική προεδρία της Ε.Ε.
"Η εταιρία βρίσκεται δίπλα στην ελληνική κοινωνία"
Τη δέσμευση της για έμπρακτη συνεισφορά στην ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας, υλοποιεί η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η οποία προσφέρει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στον οργανισμό «Greece Debt Free», ο οποίος στοχεύει στη μείωση του ελληνικού χρέους.
Ειδικότερα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προσέφερε σημαντική οικονομική συνεισφορά στην πρωτοβουλία του Οργανισμού Greece Debt Free, ο οποίος στοχεύει στη μείωση του ελληνικού χρέους.
Σημειώνεται πως το Greece Debt Free (www.greecedebtfree.org) αποτελεί ένα μη-πολιτικό, μη-κυβερνητικό και μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, που δέχεται δωρεές με στόχο την αγορά και την ακύρωση ελληνικών κρατικών ομολόγων συμβάλλοντας στη μείωση του χρέους.
Παράλληλα, στον απόηχο της ανάληψης της ευρωπαϊκής προεδρίας, η εταιρία χαρίζει μέρος των εσόδων της για την κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της προεδρίας.
«Αντιλαμβανόμενη την εθνική σημασία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.Ε. από την Ελλάδα, στηρίζει τη διοργάνωση με την παροχή εμφιαλωμένου φυσικού μεταλλικού νερού ΑΥΡΑ για τις ανάγκες των συνεδριάσεων που θα πραγματοποιηθούν στη χώρα μας στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του 2014» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας, Νίκου Ιωάννου:
«Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέσα από τη συνεργασία της με τον οργανισμό GDF και τη στήριξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αναδεικνύει το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η επιχειρηματική κοινότητα στην εθνική προσπάθεια για την ανάκαμψη της χώρας. Η εταιρεία μας, στη μακρόχρονη πορεία της στην Ελλάδα, αποτελεί σταθερή δύναμη δημιουργίας που βρίσκεται πάντα κοντά στην ελληνική κοινωνία».

Δηλώσεις του ιδρυτή του «Greece Debt Free», Πέτρου Νομικού
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συμμετοχή της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην προσπάθειά μας. Η υποστήριξή της συνιστά ουσιαστική ενίσχυση του κινήματος GDF και μας βοηθά να διαδώσουμε ακόμα πιο δυνατά το μήνυμά μας. Πιστεύω ότι και οι άλλες εταιρείες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Coca-Cola Τρία Έψιλον»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης