Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έδωσε άδεια σε πιθανούς αγοραστές να ξεκινήσουν συνομιλίες με τη Lukoil, ανοίγοντας τον δρόμο για διαπραγματεύσεις
Tην εξαγορά αγορά των ξένων περιουσιακών στοιχείων της ρωσικής Lukoil, εξατάζει η αμερικανική πετρελαϊκή Chevron η οποία βρίσκεται υπό αμερικανικές κυρώσεις, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters.
Την Παρασκευή 14/11, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ έδωσε άδεια σε πιθανούς αγοραστές να ξεκινήσουν συνομιλίες με τη Lukoil για τα ξένα περιουσιακά στοιχεία της, ανοίγοντας τον δρόμο για διαπραγματεύσεις.
Η Lukoil είχε ανακοινώσει ότι διεξάγει συνομιλίες με πιθανούς αγοραστές των περιουσιακών της στοιχείων στο εξωτερικό μετά τις κυρώσεις που επέβαλαν τον περασμένο μήνα η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες.
Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών