Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΔΕΣΦΑ: Οι νέοι αγωγοί 380 εκατ. ευρώ και το πλάνο αναβάθμισης της Ρεβυθούσας με υγροποίηση CO2

ΔΕΣΦΑ: Οι νέοι αγωγοί 380 εκατ. ευρώ και το πλάνο αναβάθμισης της Ρεβυθούσας με υγροποίηση CO2
Για το 2025, οι συνολικές εξαγωγές εκτιμώνται στα 11–12 δισ. κυβικά μέτρα (BCM), συμπεριλαμβάνοντας τον αγωγό TAP, και τις ποσότητες LNG από τη Ρεβυθούσα και το FSRU. 

Η επόμενη διετία αναμένεται να αποτελέσει ορόσημο για τον ΔΕΣΦΑ και, ευρύτερα, για τον ενεργειακό χάρτη της Ελλάδας καθώς η εταιρεία επεκτείνει τις υποδομές της και προετοιμάζει τη χώρα για το ρόλο που ετοιμάζεται να αναλάβει ως ενεργειακός κόμβος LNG για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Με ένα επενδυτικό πρόγραμμα που αγγίζει τα 600 εκατομμύρια ευρώ το 2026, ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου επιταχύνει την υλοποίηση μιας σειράς κρίσιμων έργων που αναδιαμορφώνουν τις εσωτερικές υποδομές της χώρας, αλλά και ενοισχύουν τον ρόλο της ως διαμετακομιστικού κόμβου φυσικού αερίου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης