Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Προειδοποίηση ΗΠΑ - Η Ουγγαρία δεν λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει την εισαγωγή ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου

Προειδοποίηση ΗΠΑ  - Η Ουγγαρία δεν λαμβάνει μέτρα για να σταματήσει την εισαγωγή ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου
Ουγγαρία, Τουρκία και Σλοβακία, που συνεχίζουν να αγοράζουν ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, θα καταρτίσουν σχέδιο και θα το εκτελέσουν ώστε να απεξαρτηθούν από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, δήλωσε ο Matthew Whitaker
Η Ουγγαρία δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει την εισαγωγή ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου, δήλωσε ο Matthew Whitaker, Μόνιμος Αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στο NATO την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.
«Η προσδοκία μας είναι ότι χώρες όπως η Ουγγαρία, η Τουρκία και η Σλοβακία, που συνεχίζουν να αγοράζουν ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο, θα καταστρώσουν σχέδιο και θα το εκτελέσουν ώστε να απεξαρτηθούν από το ρωσικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο.
Και όπως ξέρετε, η Ουγγαρία, σε αντίθεση με πολλούς γείτονές της, δεν έχει κάνει κανένα σχέδιο ούτε έχει αναλάβει ενεργές πρωτοβουλίες», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης