Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Novak: Η Ρωσία θα προχωρήσει σε πρόσθετες κλιμακωτές μειώσεις στην παραγωγή και εξαγωγές πετρελαίου

Novak: Η Ρωσία θα προχωρήσει σε πρόσθετες κλιμακωτές μειώσεις στην παραγωγή και εξαγωγές πετρελαίου
Η Ρωσία θα μειώσει περαιτέρω την παραγωγή και τις εξαγωγές πετρελαίου κατά συνολικά 471 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Στο φόντο της ανακοίνωσης από τον OPEC+ της διατήρησης της μειωμένης παραγωγής πετρελαίου έως τον Ιουνιο, η Ρωσία ανακοίνωσε πρόσθετες εθελοντικές μειώσεις στην παραγωγή και τις εξαγωγές του «μαύρου χρυσού».
Ο όγκος των πρόσθετων εθελοντικών μειώσεων στην παραγωγή και τις εξαγωγές πετρελαίου από τη Ρωσία το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους θα ποικίλλει: Tον Απρίλιο, η μείωση της παραγωγής θα είναι 350 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα, οι εξαγωγές - 121 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα, τον Μάιο η παραγωγή θα να μειωθεί κατά 400 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα, οι εξαγωγές - κατά 71 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα, τον Ιούνιο η παραγωγή θα μειωθεί κατά 471 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα, δήλωσε ο Ρώσος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Alexander Novak την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.
Ο Νovak ανακοίνωσε ότι η Ρωσία θα μειώσει περαιτέρω την παραγωγή και τις εξαγωγές πετρελαίου κατά συνολικά 471 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα το δεύτερο τρίμηνο του 2024.
«Η μείωση θα επηρεάσει την παραγωγή και τις εξαγωγές αργού πετρελαίου ως εξής: τον Απρίλιο, η μείωση της παραγωγής θα είναι 350 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα και οι εξαγωγές - 121 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα.
Τον Μάιο, η μείωση της παραγωγής θα είναι 400 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα. ημέρα, και εξαγωγές - 71 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα «Τον Ιούνιο η μείωση της παραγωγής θα είναι 471 χιλιάδες βαρέλια την ημέρα», είπε.
Στη συνέχεια, για να διατηρηθεί η σταθερότητα της αγοράς, αυτές οι πρόσθετες μειώσεις θα αποκατασταθούν σταδιακά ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης