Ενέργεια

Στην Αθήνα ο επικεφαλής της Italgas - Τι περιμένει ακόμη η ΡΑΑΕΥ

Στην Αθήνα ο επικεφαλής της Italgas - Τι περιμένει ακόμη η ΡΑΑΕΥ
Όπως αναφέρει στο «worldenergynews.gr» στέλεχος της Αρχής, από τον Οκτώβριο θα έπρεπε να έχει κατατεθεί το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΔΕΠΑ Υποδομών,

Την ώρα που ο διευθύνων σύμβουλος της Italgas, κ.Paolo Gallo φτάνει σε δέκα ημέρες στην Αθήνα προκειμένου να …κόψει την κορδέλα στα νέα γραφεία της θυγατρικής στην Ελλάδα, της ΔΕΠΑ Υποδομών, και να παρουσιάσει τη νέα ταυτότητά της, η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, ΡΑΑΕΥ ακόμη περιμένει το πρόγραμμα ανάπτυξης της εταιρείας για την περίοδο 2024 – 2028.

Όπως αναφέρει στο «worldenergynews.gr» στέλεχος της Αρχής, από τον Οκτώβριο θα έπρεπε να έχει κατατεθεί το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΔΕΠΑ Υποδομών, η οποία έχει μετονομαστεί πλέον σε ΔΕΔΑ η οποία έχει απορροφήσει την ΕΔΑ Αττικής και την ΕΔΑ ΘΕΣΣ. Το ζήτημα μάλιστα συζητήθηκε και στην τελευταία Ολομέλεια της ΡΑΑΕΥ ενώ έχει ήδη αποσταλεί επιστολή προς την εταιρεία, προκειμένου να επισπεύσει την υποβολή του επικαιροποιημένου επενδυτικού σχεδίου της για την ανάπτυξη των υποδομών διανομής φυσικού αερίου στη χώρα έως το 2028. «Έχει καθυστερήσει πολύ. Θα έπρεπε να το έχει καταθέσει ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο. Δεν πρέπει να χάνεται χρόνος. Έχουμε και περιορισμένο προσωπικό στη ΡΑΑΕΥ, αν οι εταιρείες καθυστερούν την υποβολή τους θα είναι δύσκολο για εμάς να τα κουμαντάρουμε. Όλα θα πηγαίνουν πίσω και αυτό δεν συμφέρει κανέναν», σημειώνει η ίδια πηγή.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης