Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Δύο διαγωνισμοί πρασινίζουν την Αθήνα - Στην τελική ευθεία Βοτανικός και Ελαιώνας

Δύο διαγωνισμοί πρασινίζουν την Αθήνα - Στην τελική ευθεία Βοτανικός και Ελαιώνας
Διαγωνισμός και για σύμβουλο για την κατάρτιση του επιχειρησιακού του σχεδίου για την Εξασφάλιση Κοινόχρηστων και Κοινωφελών Χώρων – ΕΣΕΚΚ και στις 7 δημοτικές κοινότητες
Με δύο διαγωνισμούς για πράσινο και κοινόχρηστους χώρους, μπαίνουν οι βάσεις για μια πιο βιώσιμη Αθήνα. Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά στον μεγάλο πνεύμονα πρασίνου που θα δημιουργηθεί στον Βοτανικό, στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης. Εντωμεταξύ, αναζητείται εξωτερικός σύμβουλος για την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου με το οποίο θα εξασφαλιστούν κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι σε κάθε γωνιά της Αθήνας.
Το «πράσινο φως» για τη δημοπράτηση του έργου που αφορά τη δημιουργία του μεγαλύτερου πάρκου της Αθήνας έκτασης 215 στρεμμάτων στον Ελαιώνα δόθηκε με την έγκριση των τευχών δημοπράτησης και των όρων του διαγωνισμού από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αθηναίων. Πρόκειται για την εκκίνηση του διαγωνισμού, ύψους 37,2 ευρώ, για τα «Έργα διαμόρφωσης πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων στην ευρύτερη περιοχή ΙΙ της Διπλής Ανάπλασης και του Ναυτικού Οχυρού στην περιοχή του Ελαιώνα».

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης