Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Έρχεται νέο επίδομα θέρμανσης από ηλεκτρική ενέργεια - Λεπτομέρειες... την επόμενη εβδομάδα

Έρχεται νέο επίδομα θέρμανσης από ηλεκτρική ενέργεια - Λεπτομέρειες... την επόμενη εβδομάδα
Οι ανακοινώσεις για το νέο επίδομα αναμένονται την επόμενη εβδομάδα
Σχετικά Άρθρα
Ένα νέο επίδομα θέρμανσης που θα αφορά κάποια από τα νοικοκυριά που θερμαίνονται με ηλεκτρική ενέργεια, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Ειδικότερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι «όπως έχει ήδη ανακοινωθεί πριν λίγες μέρες, στο πλαίσιο σχεδιασμού ενίσχυσης των πολιτών για τους επόμενους μήνες στον ενεργειακό τομέα, η κυβέρνηση επεξεργάζεται λεπτομερώς μέτρα στήριξης που θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα απ’ τον υπουργό κ. Σκυλακάκη και την υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σδούκου».
Σύμφωνα με τον ίδιο «το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα νέο επίδομα θέρμανσης που θα καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος των νοικοκυριών που θερμαίνονται με ηλεκτρισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν απ’ την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ».
Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο, οι τιμές των ενεργειακών προϊόντων να ξεφύγουν από τη νέα χρονιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι τότε θα επανεξεταστεί άμεσα νέο σχήμα στοχευμένης επιδότησης για τους καταναλωτές.
«Η στήριξη της Κυβέρνησης προς τους πολίτες συνεχίζεται, με ξεχωριστή μέριμνα ειδικά για τους πλέον ευάλωτους συμπολίτες μας, με σεβασμό στα δημόσια οικονομικά και τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων», τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης