Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Άνοδος 0,7% στο πετρέλαιο WTI, λόγω του γεωπολιτικού ρίσκου, στα 88,75 δολάρια το βαρέλι

Άνοδος 0,7% στο πετρέλαιο WTI, λόγω του γεωπολιτικού ρίσκου, στα 88,75 δολάρια το βαρέλι
Το πετρέλαιο τύπου Brent παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησε κατά 22 σεντς ή 0,2% στα 92,16 δολάρια το βαρέλι, ωστόσο σε εβδομαδιαία βάση ενισχύθηκε κατά 1,4%
Ανοδικά κινήθηκαν τα future του πετρελαίου την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, λόγω αύξησης του γεωπολιτικού ρίσκου στη Μέση Ανατολή…
Ειδικότερα, το αργό τύπου West Texas Intermediate παράδοσης Νοεμβρίου που έληξε με το πέρας της συνεδρίασης σημείωσε πτώση 62 σεντς ή 0,7%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 88,75 δολάρια το βαρέλι Στην εβδομάδα το WTI πρόσθεσε 1,2%.
Το πετρέλαιο τύπου Brent παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησε κατά 22 σεντς ή 0,2% στα 92,16 δολάρια το βαρέλι, ωστόσο σε εβδομαδιαία βάση ενισχύθηκε κατά 1,4%.
"Υπήρχε απειλή για τα επίπεδα προσφοράς μέχρι το Σαββατοκύριακο, αλλά και για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ωστόσο, "ακόμη και με το κόστος της απώλειας χρημάτων σε αυτό το μακροπρόθεσμο hedge/trade πετρελαίου, ελπίζω να επικρατήσει ψυχραιμία και τα πράγματα να μην ξεφύγουν", παρατήρησε ο Stephen Innes, διευθύνων σύμβουλος της SPI Asset Management.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης