Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πως η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για τις επιχειρήσεις

Πως η κλιματική αλλαγή αποτελεί απειλή για τις επιχειρήσεις
Η διαχείριση κρίσεων απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στο επίκεντρο του ετήσιου Συνεδρίου των Εσωτερικών Ελεγκτών στις 14 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Εσωτερικών Ελεγκτών (IIA Greece) διοργανώνει στις 14 Νοεμβρίου, το Ετήσιο Συνέδριό του με θέμα “Break the Barriers”, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στο επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθεί η διαχείριση κρίσεων απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, ο τρόπος με τον οποίο οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται πρακτικά καθώς και η επιτακτική ανάγκη υιοθέτησης μέτρων και ολοκληρωμένης στρατηγικής διαχείρισης κινδύνων με στόχο την ελαχιστοποίηση των οικονομικών επιπτώσεων για τις επιχειρήσεις.
Στο σημαντικότερο συνέδριο στην Ελλάδα, το οποίο αναδεικνύει τον τρόπο που ο Εσωτερικός Έλεγχος συμβάλλει στην προετοιμασία των εταιρειών να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις, θα βρεθούν εξέχοντες ομιλητές όπως η Dr Kamel K. Hothi, OBE Non-Executive Director της TLC Lions και ο Ramses Gallego, International Chief Technology Officer της Micro Focus.
Μερικά ακόμη θέματα που θα καλυφθούν είναι οι νέες τάσεις στο επάγγελμα του Εσωτερικού Ελέγχου, ηγεσία με ενσυναίσθηση και σκοπό, ριζική καινοτομία, κυβερνοασφάλεια και ασφάλεια δεδομένων, αξιολόγηση του συστήματος εσωτερικών ελέγχων και συμμόρφωση με την περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση.
Ανάμεσα στους ομιλητές που θα δώσουν το “παρών”στο συνέδριο συγκαταλέγονται οι: Βέρρα Μαρμαλίδου, Πρόεδρος του ΔΣ IIA στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, George Drellas, Senior Manager Governance, Risk, Compliance & Internal Audit της PwC, Michal Dutkiewicz, Senior Solutions Consultant στην TeamMate, Θάνος Γκινάκος, Business Unit Manager στη D ONE, Δρ Γεώργιος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής Οικονομικών Ελέγχων, Γιώργος Τριβιζάς, Risk Advisory Partner και Επικεφαλής Εταιρικής Διακυβέρνησης στην Deloitte κ.α.
Επαγγελματίες από τους τομείς Εσωτερικού Ελέγχου, Διακυβέρνησης, Διαχείρισης Κινδύνων, από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες για το επάγγελμά τους και την επιχείρησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και αίτηση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Gold Sponsors
ΔΕΗ, Deloitte, D ONE, EY, KPMG, LAMDA Development, MOTOR OIL, ΟΤΕ, PwC, Wolters Kluwer, tgs Hellas.

Silver Sponsors
Alpha Bank, Elpedison, Eurolife FFH, ΟΛΠ, Cosco Shipping, Grant Thornton.

Bronze Sponsors
ATHEX GROUP, Athens International Airport, AMiD, Euclid, Eurobank, Hellenic Energy, Linked Business, LSEG, MARK, Ασφάλειαι ΜΙΝΕΤΤΑ, mazars, NN, QUETRI.

Supporters
ACCA, ISACA, ΣΕΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης