Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Αγωνία για την προμήθεια πετρελαίου στην Ευρώπη – Ήρθε το πρώτο φορτίο αργού από το Κουβέιτ

Αγωνία για την προμήθεια πετρελαίου στην Ευρώπη – Ήρθε το πρώτο φορτίο αργού από το Κουβέιτ
Η πρώτη παρτίδα καυσίμου ντίζελ που παρήχθη σύμφωνα με τα πρότυπα των ευρωπαϊκών αγορών, με όγκο 66.000 τόνων, στάλθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Το Κουβέιτ απέστειλε την πρώτη παρτίδα καυσίμου ντίζελ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο παρήχθη στη χώρα με βάση τα ειδικά πρότυπα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών αγορών, κυρίως για τη χειμερινή περίοδο, ανέφερε η Kuwait National Oil Corporation, σύμφωνα με το πρακτορείο Kuwait News σε δημοσίευμά του την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου.
«Η πρώτη παρτίδα καυσίμου ντίζελ που παρήχθη σύμφωνα με τα πρότυπα των ευρωπαϊκών αγορών, με όγκο 66.000 τόνων, στάλθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία .
Η εταιρεία επισήμανε ότι η παραγωγή καυσίμου ντίζελ με ειδικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τα πρότυπα της ΕΕ ήταν το αποτέλεσμα μιας σειράς μελετών στο διυλιστήριο στο λιμάνι του Αμπντουλάχ, οι ειδικοί μπόρεσαν να βελτιώσουν αυτά τα χαρακτηριστικά, γεγονός που κατέστησε δυνατή την ικανότητα της εταιρείας να εισέλθει στις παγκόσμιες αγορές.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το διυλιστήριό της μπορεί πλέον να παράγει αυτό το είδος καυσίμου ντίζελ, το οποίο διακρίνεται  όσον αφορά τα προηγμένα περιβαλλοντικά πρότυπα και την υψηλή ποιότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης