Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Ύποπτη πυρκαγιά σε μονάδα πετρελαίου και υγροποίησης φυσικού αερίου στη Σιβηρία – Άγνωστη ακόμη η αιτία

Ύποπτη πυρκαγιά σε μονάδα πετρελαίου και υγροποίησης φυσικού αερίου στη Σιβηρία – Άγνωστη ακόμη η αιτία
Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό έλεγχο - Το κοίτασμα ανήκει στην Irkutsk Oil Company (INK), έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παραγωγούς πετρελαίου της Ρωσίας
Χωρίς να έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί τα αίτια και με τους φόβους για δολιοφθορά να είναι διάχυτοι, μονάδα άντλησης πετρελαίου και υγτοποίησης φυσικού αερίου στο κοίτασμα Markovskoye (Markovsky) στην περιοχή Ιρκούτσκ της Ρωσίας στη Σιβηρία έπιασε φωτιά, σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 .
Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές σε μια περιοχή περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων, αλλά τελικά τέθηκε υπό έλεγχο, ανέφεραν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της περιοχής, όπως μεταδίδει σχετικά το Reuters.
Μια αναφορά στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram ανέφερε ότι οι πυροσβέστες έθεσαν σταδιακά τη φωτιά υπό έλεγχο και έσβησαν τις υπόλοιπες μικρές εστίες, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για άλλες μονάδες που λειτουργούν στο κοίτασμα ή για τους κατοίκους της περιοχής.
Τοπικοί αξιωματούχοι δήλωσαν στο πρακτορείο ειδήσεων Tass ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν.
Το κοίτασμα ανήκει στην Irkutsk Oil Company (INK), έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παραγωγούς πετρελαίου της Ρωσίας.
Η INK δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Reuters να προβεί σε κάποιο σχόλιο.
Pożar w obwodzie irkuckim. Zapaliła się instalacja do uzdatniania gazu  ziemnego - Wiadomości
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης