Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Οι ενεργειακές σε Road Show της Morgan Stanley στις 26/11 στο Λονδίνο - Στη Νέα Υόρκη η Mytilineos την προσεχή εβδομάδα

Οι ενεργειακές σε Road Show της Morgan Stanley στις 26/11 στο Λονδίνο - Στη Νέα Υόρκη η Mytilineos την προσεχή εβδομάδα
Οι προϋποθέσεις για να εξαργυρώσουν οι ενεργειακοί - βιομηχανικοί όμιλοι την μεγάλη τους κερδοφορία

Νέα δεδομένα αναμένεται να δημιουργήσουν για τις αγορές οι αμερικανικές εκλογές καθώς η προβλεπόμενη επικράτηση των Ρεπουμπλικάνων θα οδηγήσει σε αλλαγές πολιτικών που μέχρι τώρα υιοθετήθηκαν από τους Δημοκρατικούς με αποτέλεσμα τις υψηλές πληθωριστικές επιπτώσεις.
Στα πλαίσια αυτά και ενώ τα βασικά προβλήματα για την επιστροφή των οικονομιών σε μια πορεία εξομάλυνσης δεν έχουν επιλυθεί, οι προεξοφλητικοί μηχανισμοί αρχίζουν να ποντάρουν στο ότι έχουμε δει τα χειρότερα.
Η ελληνική αγορά δείχνει μια καλύτερη πορεία χρηματιστηριακά στο τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να έχει διασπάσει τον ΚΜΟ των 200 ημερών και να προσβλέπει σε ένα σημαντικό road show για επενδύσεις στην Ελλάδα που θα διεξαχθεί στις 26 Νοεμβρίου στο Λονδίνο με διοργανώτρια την Mogran Stanley. Σε αυτό θα συμμετάσχουν όλοι οι μεγάλοι ενεργειακοί-βιομηχανικοί όμιλοι που παρουσιάζουν μεγάλη ανθεκτικότητα και υψηλές κερδοφορίες απένανατι στην κρίση, εντασόμενοι στην κατηγορία που έχει δημιουργηθεί στις διεθνείς αγορές για τους νικητές της περιόδου. Τέτοιες εταρίες είναι στο εξωτερικό η RWE, η Orsted, η Verbund και άλλες.

Διαβάστε περισσότερα στο www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης