Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Γερμανία - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Συμφωνία για την προμήθεια LNG και ντίζελ ως το 2023

Γερμανία - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Συμφωνία για την προμήθεια LNG και ντίζελ ως το 2023

H συμφωνία προβλέπει μια πρώτη αποστολή ενός φορτίου LNG (137.000 κυβικά μέτρα) στα τέλη του 2022 και κατόπιν την εξαγωγή επιπλέον ποσοτήτων, που δεν διευκρινίζονται, το 2023

Σχετικά Άρθρα

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γερμανία υπέγραψαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2022 με την ευκαιρία της επίσκεψης του Γερμανού καγκελάριου Olaf Scholz στο Άμπου Ντάμπι, μια συμφωνία που προβλέπει τον εφοδιασμό του Βερολίνου με υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG) και ντίζελ φέτος και το 2023.
Σύμφωνα με το Wam, το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο των Εμιράτων, η συμφωνία προβλέπει μια πρώτη αποστολή ενός φορτίου LNG (137.000 κυβικά μέτρα) στα τέλη του 2022 και κατόπιν την εξαγωγή επιπλέον ποσοτήτων, που δεν διευκρινίζονται, το 2023.
Αναφέρεται επίσης μια πρώτη αποστολή ντίζελ τον Σεπτέμβριο και μια συμφωνία για την παράδοση έως και 250.000 τόνων ντίζελ μηνιαίως το 2023.
Ο πρόεδρος των ΗΑΕ Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan, υπέγραψε με τον Olaf Scholz μια συμφωνία που καλύπτει την επιτάχυνση της ενεργειακής ασφάλειας και της βιομηχανικής ανάπτυξης.
Μετά την επίσκεψή του στο Άμπου Ντάμπι, ο Olaf Scholz θα μεταβεί στο Κατάρ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο