Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Μόσχα: Η Gazprom παραμένει αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου

Μόσχα: Η Gazprom παραμένει αξιόπιστος προμηθευτής φυσικού αερίου
«Επί πολλές δεκαετίες η Gazprom έχει χτίσει τη φήμη της ως αξιόπιστου εγγυητή της ενεργειακής ασφάλειας, ενός αξιόπιστου προμηθευτή.
Και είμαστε πεπεισμένοι ότι η Gazprom δεν έκανε ούτε ένα βήμα που θα κλονίσει αυτή τη φήμη», τόνισε ο Dmitry Peskov.
Σχετικά Άρθρα

Η Gazprom εκτελεί εργασίες προληπτικής συντήρησης στο Nord Stream όταν αυτό πρέπει σύμφωνα με τους κανονισμούς επειδή νοιάζεται για την ασφάλεια των προμηθειών φυσικού αερίου, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022.
«Οι [εργασίες συντήρησης] πραγματοποιούνται εντός προκαθορισμένων χρονικών πλαισίων», ανέφερε ο δημοσιογράφος Vladimir Soloviev, επικαλούμενος τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου στο κανάλι του στο Telegram.
Ο Peskov απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το γιατί οι προληπτικές εργασίες στο Nord Stream δεν γίνονται όσο το δυνατόν συχνότερα, δεδομένης της προμήθειας όπλων στην Ουκρανία από την Ευρώπη.
«Εξάλλου, επί πολλές δεκαετίες η Gazprom έχει χτίσει τη φήμη της ως αξιόπιστου εγγυητή της ενεργειακής ασφάλειας, ενός αξιόπιστου προμηθευτή.
Και είμαστε πεπεισμένοι ότι η Gazprom δεν έχει κάνει ούτε ένα βήμα που θα κλονίσει αυτή τη φήμη» τόνισε ο Vladimir Soloviev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης