Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πετρέλαιο: Ήπια άνοδος 0,1% για το brent, στα 99,57 δολάρια το βαρέλι - Έκρηξη 8,5% για το φυσικό αέριο

Πετρέλαιο: Ήπια άνοδος 0,1% για το brent, στα 99,57 δολάρια το βαρέλι - Έκρηξη 8,5% για το φυσικό αέριο
Το συμβόλαιο παράδοσης Αυγούστου για το αργό τύπου West Texas Intermediate ενισχύθηκε κατά 46 σεντς ή 0,5% και έκλεισε στα 96,30 δολάρια το βαρέλι.
Σχετικά Άρθρα

Ανοδικά έκλεισε το πετρέλαιο την Τετάρτη 13 Ιουλίου, ανακτώντας μέρος των απωλειών των προηγούμενων ημερών που οδήγησαν τόσο το αργό των ΗΠΑ όσο και το Brent κάτω από τα 100 δολάρια το βαρέλι, παρότι η προμήθεια των ΗΠΑ σημείωσε άνοδο για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα και οι traders συνεχίζουν να ανησυχούν για τη ζήτηση.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του φυσικού αερίου, εν τω μεταξύ, σημείωσαν «άλμα» άνω του 8% σήμερα, καθώς οι μετεωρολογικές προβλέψεις ενισχύουν την πιθανότητα να αυξηθεί η ζήτηση.
Εν μέσω αυτού του κλίματος, το συμβόλαιο παράδοσης Αυγούστου για το αργό τύπου West Texas Intermediate ενισχύθηκε κατά 46 σεντς ή 0,5% και έκλεισε στα 96,30 δολάρια το βαρέλι.
Μικρότερη άνοδο σημείωσε το συμβόλαιο Σεπτεμβρίου του πετρελαίου τύπου Brent, το οποίο πρόσθεσε 8 σεντς ή 0,1% και έκλεισε στα 99,57 δολάρια το βαρέλι.
Σημειώνεται ότι και τα δύο συμβόλαια έκλεισαν εχθές, Τρίτη 12/7, στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.
Σε ό,τι αφορά το αμερικανικό φυσικό αέριο σημείωσε άνοδο 8,5%, με το συμβόλαιο παράδοσης Αυγούστου να κλείνει στα 6,689 δολάρια ανά εκατομμύριο βρετανικές θερμικές μονάδες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης