Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πετρέλαιο: Πτώση 2%, στα 111,93 δολάρια το βαρέλι το brent

Πετρέλαιο: Πτώση 2%, στα 111,93 δολάρια το βαρέλι το brent
Το συμβόλαιο του αμερικανικού αργού τύπου WTI έχασε 1,80 δολ. ή 1,6% και έκλεισε στα 112,40 δολάρια το βαρέλι
Σχετικά Άρθρα

Σημαντική πτώση κατέγραψαν οι τιμές του πετρελαίου, μετά τις ανακοινώσεις της αμερικανικής κυβέρνησης ότι θα χαλαρώσει κάποιες από τις κυρώσεις που έχει επιβάλει στη Βενεζουέλα.
Στις πρώτες ώρες της συνεδρίασης το πετρέλαιο διαπραγματεύονταν  με κέρδη, που αργότερα εξανεμίστηκαν όταν έγινε γνωστό ότι η κυβέρνηση Biden πρόκειται να χαλαρώσει κάποιες από τις κυρώσεις κατά της Βενεζουέλας, υποτίθεται για να ενθαρύννει τις τις συνομιλίες της αντιπολίτευσης της χώρας με την κυβέρνηση του Nikolas Maduro, στην πραγματικότητα γιατί πολλές χώρες της Κεντρικής Αμερικής, έχουν απειλήσει ότι δεν θα προσέλθουν στην παναμερικανική σύνοδο που διοργανώνει αν αποκλείσει κάποοιες χώρες της Αμερικής.
Οι τροποποιήσεις στις κυρώσεις θα επιτρέψουν στη Chevron Corp. να διαπραγματευτεί την άδεια της με την κρατική εταιρεία πετρελαίου PDVSA, αλλά όχι να πραγματοποιήσει εξορύξεις ή εξαγωγές, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.
Στο πλαίσιο αυτο το brent Ιουλίου έχασε 2,31 δολάρια ή 2% στα 111,93 δολάρια το βαρέλι.
Το συμβόλαιο του αμερικανικού αργού τύπου WTI έχασε 1,80 δολ. ή 1,6% και έκλεισε στα 112,40 δολ. το βαρέλι στο χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης.
Το συμβόλαιο βρέθηκε νωρίτερα σήμερα να διαπραγματεύεται στο υψηλότερο επίπεδο από τις 24 Μαρτίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης