Τελευταία Νέα
Ενέργεια

ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

ΕΙΑ: Μειώθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ
Η ΕΙΑ ανέφερε επίσης εβδομαδιαία μείωση των αποθεμάτων κατά 1,6 εκατ. βαρέλια για τη βενζίνη και κατά 900.000 βαρέλια για τα διυλισμένα αποθέματα

Η αμερικανική Υπηρεσία Ενέργειας (ΕΙΑ) ανακοίνωσε ότι τα αμερικανικά αποθέματα αργού μειώθηκαν κατά 4,8 εκατ. βαρέλια για την εβδομάδα που έληξε στις 4 Φεβρουαρίου.
Κατά μέσο όρο, οι αναλυτές προέβλεπαν αύξηση κατά 100.000 βαρέλια, σύμφωνα με έρευνα της S&P Global Platts.
Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου ανέφερε αργά την Τρίτη ότι τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 2 εκατ. βαρέλια, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Market Watch.
Η ΕΙΑ ανέφερε επίσης εβδομαδιαία μείωση των αποθεμάτων κατά 1,6 εκατ. βαρέλια για τη βενζίνη και κατά 900.000 βαρέλια για τα διυλισμένα αποθέματα.
Η έρευνα της S&P Global Platts ανέμενε άνοδο της προσφοράς κατά 1,4 εκατ. βαρέλια για τη βενζίνη, αλλά μείωση των αποθεμάτων κατά 600.000 βαρέλια για τα διυλισμένα αποθέματα.
Τα στοιχεία της ΕΙΑ έδειξαν ότι τα αποθέματα αργού στο κέντρο αποθήκευσης Cushing στην Οκλαχόμα, μειώθηκαν κατά 2,8 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα. Η συνολική εγχώρια παραγωγή πετρελαίου αυξήθηκε κατά 100.000 βαρέλια στα 11,6 εκατ. βαρέλια ημερησίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης