Τελευταία Νέα
Ενέργεια

EIA: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ

EIA: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ
ΗΠΑ: Αυξήθηκαν τα αποθέματα αργού - Σε χαμηλό τετραετίας τα αποθέματα βενζίνης

Τα αποθέματα αργού στις ΗΠΑ αυξήθηκαν περισσότερο από το αναμενόμενο, αλλά τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν σε χαμηλό τετραετίας λόγω της σταθερής ζήτησης, όπως ανακοίνωσε σήμερα 3/11 η αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (EIA), σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
Ειδικότερα, τα αποθέματα αργού αυξήθηκαν κατά 3,3 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 29 Οκτωβρίου στα 434,1 εκατ. βαρέλια, σε σύγκριση με τις προσδοκίες των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters για άνοδο κατά 2,2 εκατ. βαρέλια.
Αυτό οφείλεται εν μέρει στην αύξηση της παραγωγής κατά 200.000 βαρέλια ημερησίως της συνολικής παραγωγής αργού στις ΗΠΑ στα 11,5 εκατ. βαρέλια την ημέρα, αν και τα εβδομαδιαία στοιχεία υπόκεινται γενικά σε μεταγενέστερες αναθεωρήσεις.
Οι ΗΠΑ απελευθέρωσαν περίπου 1,7 εκατ. βαρέλια από τα αποθέματά τους, γεγονός που εν μέρει ευθύνεται για την ώθηση των συνολικών εμπορικών αποθεμάτων.
Εν τω μεταξύ, τα αποθέματα βενζίνης στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 1,5 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα στα 214,3 εκατ. βαρέλια, σύμφωνα με την EIA, με τα αποθέματα να είναι στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2017.​

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης