Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Πετρέλαιο: Πτώση -1,4% για το το Brent, στα 84,61 δολάρια το βαρέλι

Πετρέλαιο: Πτώση -1,4% για το το Brent, στα 84,61 δολάρια το βαρέλι

Tο αργό τύπου West Texas Intermediate παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησε την Πέμπτη κατά 92 σεντς ή 1,1%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 82,50 δολάρια το βαρέλι

Απώλειες σημείωσαν τα futures του πετρελαίου την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, με τους επενδυτές να επιλέγουν να κατοχυρώσουν κέρδη.
Σε αυτό το κλίμα, το αργό τύπου West Texas Intermediate παραδόσεως Δεκεμβρίου υποχώρησε την Πέμπτη κατά 92 σεντς ή 1,1%, για να διαμορφωθεί η τιμή του στα 82,50 δολάρια το βαρέλι στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης. Το συμβόλαιο Νοεμβρίου έληξε την Τετάρτη σε υψηλό επτά ετών, σημειώνοντας άνοδο για πέμπτη σερί συνεδρίαση.
Σε αντίστοιχους ρυθμούς κινήθηκε και το πετρέλαιο τύπου Brent παραδόσεως Δεκεμβρίου, το οποίο διολίσθησε κατά 1,21 δολάρια ή 1,4% στα 84,61 δολάρια το βαρέλι στο ICE Futures Europe, αφού ολοκλήρωσε την Τετάρτη στο υψηλότερο επίπεδο από τον Οκτώβριο του 2018.
«Τα τρέχοντα επίπεδα τιμών αρχίζουν να μοιάζουν υψηλά και για τους traders, οι οποίοι πάντοτε ενδιαφέρονται να αποκομίσουν κέρδη από την άνοδο του πετρελαίου» ανέφερε σε σημείωμά της η Louise Dickson, αναλύτρια της Rystad Energy.
«Οι traders που είχαν θέσει τα 86 δολάρια ως όριο πώλησης εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να κατοχυρώσουν κάποια κέρδη και ως εκ τούτου οι τιμές του πετρελαίου υποχώρησαν», τόνισε η ίδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης