Τελευταία Νέα
Ενέργεια

WATT+VOLT: Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων - Ανακτά έδαφος στον χώρο του franchise

tags :
WATT+VOLT: Διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων - Ανακτά έδαφος στον χώρο του franchise
Το δίκτυο της WATT+VOLT αριθμεί περισσότερα από 47 καταστήματα στην Ηπειρωτική αλλά και τη Νησιωτική Ελλάδα και σχεδόν 200.000 πελάτες
Νέο έδαφος στον κόσμο του franchise συνεχίσει να ανακτά η WATT+VOLT με τη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων της.
Σήμερα, αριθμεί περισσότερα από 47 καταστήματα στην Ηπειρωτική αλλά και τη Νησιωτική Ελλάδα και σχεδόν 200.000 πελάτες.
Με μέσο όρο ανάπτυξης δικτύου τα δύο νέα καταστήματα ανά μήνα, η WATT+VOLT κέρδισε τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τους Financial Times, ενώ κατέχει την 204η θέση στην Ευρώπη.
Κυρίαρχος στόχος της αναπτυξιακής πορείας της WATT+VOLT παραμένει η παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στον πελάτη σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.
Σε ένα κατάστημα του δικτύου της WATT+VOLT και με τη βοήθεια του καταρτισμένου προσωπικού της, ο πελάτης μπορεί:
•    να γνωρίσει τα πάντα γύρω από το ρεύμα και το φυσικό αέριο διαλέγοντας το πρόγραμμα που τον συμφέρει πραγματικά,
•    να ανακαλύψει τον κόσμο της «έξυπνης» ενέργειας και να μετατρέψει το σπίτι του σε αυτόνομο προσφέροντάς του ασφάλεια αλλά και οικονομία,
•    να πληρώσει λογαριασμούς ΔΕΚΟ και όχι μόνο κερδίζοντας χρόνο ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις υποχρεώσεις του εύκολα και γρήγορα.  
Την ίδια στιγμή, η ευελιξία χαρακτηρίζει το δίκτυο της WATT+VOLT και αυτό αποδείχθηκε και στην κατάσταση της πανδημίας όπου τα καταστήματα της παρέμειναν ανοιχτά δίπλα στους πελάτες της, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.  
Αξίζει να σημειωθεί, άλλωστε, ότι η αυξανόμενη τάση του δικτύου καταστημάτων του ομίλου βοηθά και στην τόνωση των τοπικών κοινωνιών.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης