Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αύξηση κερδών 20% σε υψηλά 19 ετών για τις εισηγμένες στον S&P 500!

Αύξηση κερδών 20% σε υψηλά 19 ετών για τις εισηγμένες στον S&P 500!
Πολύ συχνά από το www.bankingnews.gr αναφέρουμε την ανοδική τροχιά, την οποία εκτιμάται ότι θα καταγράψει ο δείκτης S&P 500 στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, ορμώμενος από τα κέρδη που θα εμφανίσουν οι εισηγμένες εταιρείες στα οικονομικά τους αποτελέσματα του τετάρτου τριμήνου του 2010.
Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg εκτιμά ότι τα κέρδη των εισηγμένων, μετά την τόνωση της αμερικανικής οικονομίας μέσω της παρέμβασης της Fed, κατά το τελευταίο τρίμηνο του παρελθόντος έτους θα ανέλθουν σε υψηλά 19 ετών.
Οι επενδυτές της Wall Street εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο αισιόδοξοι για την οικονομική ανάκαμψη των ΗΠΑ και πώς να μην είναι αφού τα κέρδη ανά μετοχή στο δείκτη S&P 500 υπολογίζονται συμψηφιστικά στα 22,05 δολάρια ανά μετοχή, κάτι που με άλλα λόγια σημαίνει αύξηση κερδών κατά 20%. Στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών το κέρδη αναμένονται αυξημένα κατά 12%.
“Το momentum συνηγορεί στην ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας”, παραδέχεται ο John Carey, επενδυτικός σύμβουλος της Pioneer Investment Management.
H αμέσως επόμενη αύξηση τέτοιου μεγέθους στα κέρδη των εισηγμένων στον S&P 500 βρίσκεται πίσω στο... δεύτερο τρίμηνο του 1993.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης