Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παροτρύνει τοποθετήσεις σε μετοχές με ρίσκο η Pimco

tags :
Παροτρύνει τοποθετήσεις σε μετοχές με ρίσκο η Pimco
Η αισιοδοξία στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ενόψει 2011 τόσο ως προς την αμερικανική οικονομία όσο και για την πορεία του χρηματιστηρίου των ΗΠΑ.
“Η ευελιξία των επενδυτών εκλαμβάνεται ως θετική στάση. Το θετικό κλίμα θεωρείται σίγουρο ότι θα διατηρηθεί για το 2011”, εκτιμά ο σύμβουλος συναλλάγματος της Pimco, Anthony Crescenzi.
“Η αμερικανική οικονομία θα στηριχθεί στην ανατροφοδότηση του κύκλου ρευστότητας και αυτό θα συντελέσει στην αύξηση της παραγωγής που θα επιφέρει την ανάπτυξη και μετέπειτα αύξηση εισοδημάτων. Θα υπάρξουν χρήματα για ξόδεμα και οι επενδυτές θα στραφούν σε κεφάλαια με υψηλό συντελεστή ρίσκου”, επισημαίνει.
“Οι οικονομικοί δείκτες των ΗΠΑ που βελτιώνονται δείχνουν έντονη αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα στο τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους”, εκτιμά ο στρατηγικός αναλυτής της TD Securities, Millan Mulraine. Η ανάπτυξη θα ακολουθήσει και οι εταιρείες θα παρουσιάσουν αύξηση κερδών. Γιατί να μην ρισκάρουν λίγο οι επενδυτές μιας και το κλίμα βελτιώνεται;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης