Τελευταία Νέα
Διεθνή

JD Vance (Αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Φταίει η μετανάστευση για τις βιαιότητες στις διαδηλώσεις στη Γαλλία

JD Vance (Αντιπρόεδρος ΗΠΑ): Φταίει η μετανάστευση για τις βιαιότητες στις διαδηλώσεις στη Γαλλία
«Προσεύχομαι η Γαλλία, μια πανέμορφη χώρα με υπέροχους ανθρώπους, να σταματήσει αυτή την τρέλα πριν καούν και άλλα από τα μνημεία της», πρόσθεσε
Τη μετανάστευση έδειξε ως υπεύθυνη για τις βιαιότητες στο περιθώριο των διαδηλώσεων στη Γαλλία ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, JD Vance, ο οποίος κατηγόρησε την αντιπολίτευση των Δημοκρατικών ότι θέλει το ίδιο «μέλλον» για την Αμερική.
Ο JD Vance σε ανάρτησή του έγραψε ότι «οι Δυτικοί φιλελεύθεροι εισήγαγαν τον τρίτο κόσμο στη Γαλλία και σε άλλες χώρες στο όνομα της διαφορετικότητας και της συμπόνιας. Αγνόησαν τα θεμελιώδη ζητήματα της αφομοίωσης και της συμβατότητας. Τους έλεγαν ότι αυτό θα οδηγούσε σε κάτι τέτοιο και εκείνοι δεν άκουσαν».
«Προσεύχομαι η Γαλλία, μια πανέμορφη χώρα με υπέροχους ανθρώπους, να σταματήσει αυτή την τρέλα πριν καούν και άλλα από τα μνημεία της», πρόσθεσε, σχολιάζοντας ένα βίντεο που έδειχνε την πυρκαγιά στο δημαρχείο της Λιμόζ.
Ο JD Vance, που θεωρείται πιθανός υποψήφιος για την προεδρία το 2028, συνέδεσε τα γεγονότα αυτά με τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ  στις 3 Νοεμβρίου.
«Ελπίζω οι Αμερικάνοι να προσέχουν. Να το μέλλον που οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο θέλουν για τη χώρα μας», σχολίασε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης