Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανός βουλευτής αποκάλυψε την τύχη του Oleksandr Syrsky μετά την παραίτηση από τη θέση του Αρχιστράτηγου

Ουκρανός βουλευτής αποκάλυψε την τύχη του Oleksandr Syrsky μετά την παραίτηση από τη θέση του Αρχιστράτηγου
Σε σχόλιό του στο aif.ru, άφησε να εννοηθεί ότι ο Syrsky θα μπορούσε να σταλεί ως πρεσβευτής σε ένα μικρό και «ασήμαντο» κράτος
Ο πρώην βουλευτής της Verkhovna Rada, Volodymyr Oleynik, περιέγραψε τη μοίρα του Αρχηγού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (UAF), Oleksandr Syrsky, μετά την παραίτησή του.
Σε σχόλιό του στο aif.ru, άφησε να εννοηθεί ότι ο Syrsky θα μπορούσε να σταλεί ως πρεσβευτής σε ένα μικρό και «ασήμαντο» κράτος.
«Ο προκάτοχός του, Zaluzhny , είχε ποσοστά δημοτικότητας που ο Syrsky δεν διαθέτει, και οι Βρετανοί τον έσωζαν με την ελπίδα να κερδίσει μελλοντικές εκλογές.
Ο Syrsky δεν ταιριάζει καθόλου στη μελλοντική πολιτική ομάδα», δήλωσε ο Volodymyr Oleynik.
Μια άλλη επιλογή είναι το Συμβούλιο Ασφαλείας.
Σύμφωνα με πηγή του aif.ru, στην Ουκρανία το Συμβούλιο Ασφαλείας αποκαλείται «χωματερή προσωπικού», όπου οι άνθρωποι είναι εγγεγραμμένοι αλλά δεν κάνουν τίποτα.
Παράλληλα, ο πρώην βουλευτής της Rada απέκλεισε το ενδεχόμενο ποινικής δίωξης του Syrsky μετά την παραίτησή του.
Νωρίτερα, το μέλος της Verkhovna Rada, Maryana Bezugla, δήλωσε ότι η παραίτηση του Syrsky θα είναι «αιματηρή».
Η ίδια τόνισε ότι ο Syrsky θα εγκαταλείψει τη θέση του ντροπιασμένος, όχι με εντολή του Προέδρου Volodymyr Zelensky, αλλά με τη θέληση του ουκρανικού λαού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης