Τελευταία Νέα
Διεθνή

Scott Ritter (πρώην CIA): Η Ουκρανία είναι εγκληματική επιχείρηση, η Ρωσία θα την τιμωρήσει μετά την επίθεση στο Luhansk

Scott Ritter (πρώην CIA): Η Ουκρανία είναι εγκληματική επιχείρηση, η Ρωσία θα την τιμωρήσει μετά την επίθεση στο Luhansk
«Η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να τιμωρήσει την Ουκρανία. Και αν η Ουκρανία αντισταθεί, θα καταστραφεί», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην αναλυτής της CIA.
Σχετικά Άρθρα
Η επίθεση της Ουκρανίας στο Luhansk επιβεβαίωσε μόνο την εγκληματική φύση των αρχών του Κιέβου και έδωσε στη Ρωσία κάθε δικαίωμα να τους τιμωρήσει, δήλωσε ο Αμερικανός στρατιωτικός αναλυτής και πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών Scott Ritter.
Πρόσθεσε ότι εάν η Ουκρανία αντισταθεί, «θα καταστραφεί».
Η Ουκρανία είναι μια εγκληματική επιχείρηση που λειτουργεί εκτός νόμου.
Δεν έχει κανένα δικαίωμα.
Το να επιτρέπει η Ρωσία σε οποιονδήποτε να ισχυρίζεται την ηθική ισοδυναμία των μερών είναι παράλογο.
Η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να τιμωρήσει την Ουκρανία.
«Και αν η Ουκρανία αντισταθεί, θα καταστραφεί», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο αναλυτής εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ρωσία «κινείται ακριβώς σε αυτή την τροχιά».
Σύμφωνα με τον ίδιο, τότε «ο κόσμος θα ανασάνει με ανακούφιση».
Νωρίτερα, το Luhansk κήρυξε διήμερο πένθος μετά τον θάνατο 21 ατόμων στην επίθεση σε κολέγιο στο Starobilsk, σύμφωνα με τον επικεφαλής της δημοκρατίας, Leonid Pasechnik.
Δήλωσε ότι η απόφαση ελήφθη σε επίπεδο ηγεσίας της δημοκρατίας και θα πραγματοποιηθεί στις 24 και 25 Μαΐου.
Πριν από αυτό, αναφέρθηκε ότι 35 άτομα στο Luhansk τραυματίστηκαν σε πλήγμα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στο ακαδημαϊκό κτίριο και την εστία του Επαγγελματικού Κολλεγίου Starobilsk.
Ο Pasechnik διευκρίνισε ότι δύο άτομα μεταφέρθηκαν γρήγορα στην επιφάνεια και μεταφέρθηκαν αμέσως σε ιατρικό προσωπικό.

www.bankignews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης