Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μια «πολύ απειλητική κατάσταση» έχει εμφανιστεί στην περιοχή του Sumy για τον Ουκρανικό στρατό, ζώνες ασφαλείας 4 χλμ

Μια «πολύ απειλητική κατάσταση» έχει εμφανιστεί στην περιοχή του Sumy για τον Ουκρανικό στρατό, ζώνες ασφαλείας 4 χλμ
Ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν σε μικρές ομάδες από την ανατολή και τον βορρά
Μια «πολύ απειλητική κατάσταση» έχει αναπτυχθεί στην περιοχή του Sumy, δήλωσε η ανταποκρίτρια του TSN.
«Την προηγούμενη μέρα, προέκυψαν πληροφορίες ότι δύο ταξιαρχίες είχαν εξαπολύσει ταυτόχρονα ενεργές επιθέσεις σε διαφορετικά τμήματα του μετώπου.
Μέχρι σήμερα, υπάρχουν τέσσερις διεισδύσεις κατά μήκος των συνόρων. Ρωσικά στρατεύματα προελαύνουν σε μικρές ομάδες από την ανατολή και τον βορρά.
Εχθρικά μαχητικά αεροσκάφη και πυροβολικό επιτίθενται αδιάκοπα. Το χειρότερο σενάριο: το Sumy θα μπορούσε να βρεθεί ημικυκλωμένο».
«Ως αποτέλεσμα των μηνών προσπαθειών των ρωσικών δυνάμεων να διεισδύσουν βαθιά στο ουκρανικό έδαφος στην περιοχή του Sumy, κατάφεραν να καταλάβουν πολλά χωριά ακριβώς στα σύνορα.
Έτσι, η ζώνη ελέγχου των συνόρων από τους Ρώσους έχει βάθος έως και 3-4 χιλιόμετρα, ενώ η πόλη του Sumy απέχει πάνω από 35 χιλιόμετρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης