Οι επιθέσεις στόχευσαν όλους τους βασικούς ηγέτες του Ιράν, προκαλώντας σοβαρές αναταράξεις στην περιοχή
Oλοκληρωτική καταστροφή έχει υποστεί tο μέγαρο του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Ali Khamenei, έχει υποστεί, σύμφωνα με το Κανάλι 12 του Ισραήλ, επικαλούμενο ανώνυμες ισραηλινές πηγές.
Η έκταση των ζημιών στο παλάτι είναι τεράστια, αν και παραμένει άγνωστο εάν ο ίδιος ο Khamenei βρισκόταν εκεί κατά τη διάρκεια των επιθέσεων.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στόχος των χτυπημάτων ήταν όλοι οι βασικοί ηγέτες του Ιράν, ενισχύοντας την κλίμακα και τη σοβαρότητα των επιθέσεων που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, 28 Φεβρουαρίου.
Το πλήγμα αυτό σηματοδοτεί ένα κρίσιμο γεγονός στην περιοχή, ενώ οι λεπτομέρειες για τις συνέπειες παραμένουν ασαφείς.
Bu sabah İsrael tarafından bombalanan Hamenei'nin tesisinin uydu görüntüsü pic.twitter.com/py7JvcKBb2
— ✡Haber İsrael News✡???️ (@ShemaNews) February 28, 2026
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών