Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διάσκεψη στο Παρίσι - Οι Ευρωπαίοι θα στηρίξουν τον ουκρανικό στρατό με όπλα, χρήματα και οχυρωματικά έργα

Διάσκεψη στο Παρίσι - Οι Ευρωπαίοι θα στηρίξουν τον ουκρανικό στρατό με όπλα, χρήματα και οχυρωματικά έργα
Η υποστήριξη προς τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από τη «συμμαχία των προθύμων» θα περιλαμβάνει οικονομική ενίσχυση, προμήθειες όπλων και πρακτική βοήθεια στην κατασκευή οχυρώσεων
Η «Συμμαχία των Προθύμων» θα στηρίξει τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις με όπλα, χρηματοδότηση και την κατασκευή οχυρωματικών έργων.
Η υποστήριξη προς τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις από τη «συμμαχία των προθύμων» θα περιλαμβάνει οικονομική ενίσχυση, προμήθειες όπλων και πρακτική βοήθεια στην κατασκευή οχυρώσεων, όπως στη διακήρυξη της άτυπης συμμαχίας, η οποία δημοσιεύθηκε μετά τη σύνοδο κορυφής του Παρισιού.

dsasdasdasda_1.JPG

«Η Συμμαχία συμφώνησε να συνεχίσει να παρέχει σημαντική μακροπρόθεσμη στρατιωτική βοήθεια και όπλα στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται ότι αυτό αφορά «μακροπρόθεσμα αμυντικά πακέτα, υποστήριξη με χρηματοδότηση αγορών όπλων, συνεχή συνεργασία με την Ουκρανία για τον εθνικό της προϋπολογισμό για τη χρηματοδότηση των ενόπλων δυνάμεων, παροχή πρόσβασης σε αμυντικές αποθήκες που μπορούν να προσφέρουν ταχεία πρόσθετη βοήθεια σε περίπτωση μελλοντικής ένοπλης επίθεσης, καθώς και παροχή πρακτικής και τεχνικής βοήθειας στην Ουκρανία για την κατασκευή αμυντικών οχυρώσεων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης