Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φινλανδός βουλευτής ζήτησε άσυλο στη Ρωσία

Φινλανδός βουλευτής ζήτησε άσυλο στη Ρωσία
ΟTurtiainen δήλωσε ότι διατηρεί φιλορωσικές απόψεις και σκοπεύει να μάθει τη ρωσική γλώσσα
Ο πρώην βουλευτής της Φινλανδίας, Ano Turtiainen, ανακοίνωσε ότι υπέβαλε αίτηση ασύλου στη Ρωσική Ομοσπονδία, μέσω του καναλιού του στο YouTube.
Απευθυνόμενος στους οπαδούς του, ο Turtiainen παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία ότι η αίτησή του για καθεστώς πρόσφυγα διεκπεραιωνόταν στη Ρωσία, προσθέτοντας ότι η βίζα του επρόκειτο να λήξει και ότι πλέον θα πρέπει να περιμένει και να δει πώς θα εξελιχθεί το αίτημά του.
Η πρόθεσή του να ζητήσει άσυλο στη Ρωσία είχε γίνει γνωστή για πρώτη φορά τον Νοέμβριο.
ΟTurtiainen δήλωσε ότι διατηρεί φιλορωσικές απόψεις και σκοπεύει να μάθει τη ρωσική γλώσσα. Παράλληλα, εξέφρασε την άποψη ότι η Φινλανδία θα παραμείνει εχθρική προς τη Ρωσία όσο παραμένει μέλος του ΝΑΤΟ.
ΟTurtiainen υπήρξε βουλευτής δύο κομμάτων: των Αληθινών Φινλανδών και του «Η Εξουσία Ανήκει στον Λαό».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης