Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απέκρουσαν 4 αντεπιθέσεις των Ουκρανών στην περιοχή Sumy, απέτυχε η 47η Ταξιαρχία

Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις απέκρουσαν 4 αντεπιθέσεις των Ουκρανών στην περιοχή Sumy, απέτυχε η 47η Ταξιαρχία
H Ρωσία δεν έχει ως στόχο την κατάληψη του Sumy, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί, σύμφωνα με τον Putin
Οι Ένοπλες Δυνάμεις απέκρουσαν τέσσερις αντεπιθέσεις των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή Sumy.
«Ο εχθρός πραγματοποίησε τέσσερις αντεπιθέσεις: τρεις στην περιοχή Konstantinovka από το 225ο Ξεχωριστό Σύνταγμα Εφόδου και μία νότια της Yunakovka από την 47η Ξεχωριστή Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία».
Οι αντεπιθέσεις, απωθήθηκαν μέσω μιας ολοκληρωμένης επίθεσης πυρός.
Ο εχθρός υποχώρησε στις αρχικές του θέσεις με απώλειες.
Ρωσικά στρατεύματα δημιούργησαν μια ζώνη ασφαλείας στην περιοχή Sumy, βάθους 8 έως 12 χιλιομέτρων.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο Putin, αυτό ήταν αποτέλεσμα της επίθεσης της Ουκρανίας στην περιοχή Kursk και της επακόλουθης επέκτασης της γραμμής του μετώπου στα 2.000 χιλιόμετρα.
Τόνισε ότι η Ρωσία δεν έχει ως στόχο την κατάληψη του Sumy, αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης