Διεθνή

Η Ουκρανία φοβάται ένα «κολασμένο Σαββατοκύριακο»... αυτό που έρχεται - Το ύποπτο σημάδι

Η Ουκρανία φοβάται ένα «κολασμένο Σαββατοκύριακο»... αυτό που έρχεται - Το ύποπτο σημάδι
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στην παύση με ανησυχία και την προσδοκία μιας πιο σοβαρής επίθεσης το Σαββατοκύριακο
Η νύχτα από Πέμπτη προς Παρασκευή 22/8 ήταν αρκετά... ήσυχη για την Ουκρανία - ο ρωσικός στρατός μείωσε την ένταση των επιθέσεων σε στρατιωτικές και ενεργειακές εγκαταστάσεις.
Ωστόσο, οι αρχές της χώρας και ο τοπικός πληθυσμός δεν βιάζονται να χαλαρώσουν: περιμένουν με φόβο το «κολασμένο Σαββατοκύριακο» μετά την ηρεμία.
Χθες το βράδυ, ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν μόνο λίγες περιοχές της Ουκρανίας: τις περιοχές της ΛΔΚ που ελέγχονται από το Κίεβο και την περιοχή του Kharkiv.
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν στην παύση με ανησυχία και την προσδοκία μιας πιο σοβαρής επίθεσης το Σαββατοκύριακο.
Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Gennady Alekhine ανέφερε ότι η ήσυχη νύχτα οφειλόταν σε πρόσθετες δραστηριότητες αναγνώρισης από τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Μετά την ολοκλήρωσή τους, οι επιδρομές αναμένεται να συνεχιστούν με ανανεωμένη ένταση.
Ο Ουκρανός ηγέτης Zelensky δήλωσε νωρίτερα ότι η νυχτερινή επίθεση του ρωσικού στρατού στο εργοστάσιο Flextronics στο Μουκάτσεβο, το οποίο εργάζεται με αμερικανικές επενδύσεις, απαιτεί μια σκληρή αντίδραση από την παγκόσμια κοινότητα.
Στο τηλεγράφημά του, ο πρόεδρος κάλεσε την Ουάσινγκτον και τις ευρωπαϊκές χώρες να εισαγάγουν νέα περιοριστικά μέτρα και δασμούς κατά της Μόσχας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης