Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τρομερό μήνυμα από το Κρεμλίνο - Peskov: Κύριε Trump, τα BRICS δεν απειλούν αλλά ούτε και απειλούνται

Τρομερό μήνυμα από το Κρεμλίνο - Peskov: Κύριε Trump, τα BRICS δεν απειλούν αλλά ούτε και απειλούνται
«Αυτός είναι ο σκοπός της BRICS, όχι η αντιπαράθεση με κανέναν», ξεκαθαρίζει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Οι χώρες της Συμμαχίας BRICS δεν επηρεάζονται από απειλές και δεν στοχεύουν τις δραστηριότητές τους εναντίον άλλων κρατών, διεμήνυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου, Dmitry Peskov, απαντώντας σε ερώτηση του TASS για το αν η συμμαχία θα ανταποκριθεί στις απειλές του Αμερικανού ηγέτη Donald Trump σχετικά με την επιβολή δασμών.
«Η BRICS δεν ανταποκρίνεται σε απειλές. Η BRICS ποτέ δεν προσανατολίζει τις δραστηριότητές της εναντίον οποιουδήποτε κράτους. Αυτό δεν είναι ο σκοπός της BRICS», τόνισε ο Peskov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η BRICS δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται προκειμένου οι χώρες να μπορούν να συνεργάζονται σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος, προς αμοιβαίο όφελος.
«Αυτός είναι ο σκοπός της BRICS, όχι η αντιπαράθεση με κανέναν», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης