Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Τουρκία ολοκλήρωσε την πώληση 48 μαχητικών Kaan στην Ινδονησία

Η Τουρκία ολοκλήρωσε την πώληση 48 μαχητικών Kaan στην Ινδονησία
Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά η σύμβαση αποτιμάται σε περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια
Σχετικά Άρθρα
Η Τουρκία και η Ινδονησία ολοκλήρωσαν το Σάββατο την συμφωνία για πώληση 48 μαχητικών αεροσκαφών Kaan με τελετή στη Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας (IDEF) 2025 στην Κωνσταντινούπολη.
Εκπρόσωποι και των δύο πλευρών υπέγραψαν τη συμφωνία που καθιστά τη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας τον πρώτο αγοραστή εγχώριων αεροσκαφών της Τουρκίας.
"Με την πολιτική σταθερότητα που καθιστά δυνατά τα μακροπρόθεσμα έργα, και το όραμα και την ισχυρή ηγεσία του Προέδρου μας Erdogan, η αμυντική μας βιομηχανία αποκτά νέες διαστάσεις κάθε χρόνο", δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας σε δήλωσή του στο X μετά την τελετή.
Οι οικονομικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά η σύμβαση αποτιμάται σε περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Η συμφωνία περιλαμβάνει την παραγωγή και την παράδοση του αεροσκάφους στην Ινδονησία σε διάστημα 10 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης