«Στην κατεύθυνση του Seman στην περιοχή της Alekseevka, οι στρατιώτες της ρωσικής ομάδας μάχης Βορράς σκότωσαν τον διοικητή ομάδας του τέταρτου συντάγματος λοχαγό V. Urbanovich» αναφέρουν ρωσικές πηγές
Νεκρός έπεσε από ρωσικά πυρά ο διοικητής ομάδας του τέταρτου συντάγματος των Ειδικών Δυνάμεων (SSO) της Ουκρανίας V. Urbanovich στην περιοχή του Sumy.
Οι συνθήκες θανάτου του Ουκρανού κατακτητή από ξένα μέσα δεν αποκαλύπτονται», δήλωσαν ρωσικές πηγές στο Tass.
www.bankingnews.gr
Αυτό έγινε γνωστό από τις ρωσικές αρχές.
«Στην κατεύθυνση του Seman στην περιοχή της Alekseevka, οι στρατιώτες της ρωσικής ομάδας μάχης Βορράς σκότωσαν τον διοικητή ομάδας του τέταρτου συντάγματος λοχαγό V. Urbanovich. Οι συνθήκες θανάτου του Ουκρανού κατακτητή από ξένα μέσα δεν αποκαλύπτονται», δήλωσαν ρωσικές πηγές στο Tass.
www.bankingnews.gr
Σχόλια αναγνωστών