Τελευταία Νέα
Διεθνή

Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια - Kοντά στα ιστορικά υψηλά οι DAX και FTSE

Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια - Kοντά στα ιστορικά υψηλά οι DAX και FTSE
Υποχώρησε από το ιστορικό υψηλό το Χρηματιστήριο Φρανκφούρτης, πλησιάζει το ρεκόρ ο βρετανικός δείκτης
Σχετικά Άρθρα

(upd) Με μεικτά πρόσημα έκλεισαν την Παρασκευή (18/7) οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές, με τους επενδυτές να κατοχυρώνουν κέρδη και να έχουν παράλληλα στραμένο το βλέμμα στα αποτελέσματα των εισηγμένων για το β' τρίμηνο.
Επίσης, τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια συμπαρασύρονται από τα ρεκόρ των S&P 500 και Nasdaq στη Νέα Υόρκη, καθώς αποτελούν έναν «δείκτη» επενδυτικής ευφορίας στις μετοχές.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πανευρωπαϊκός δείκτης Stoxx 600 έκλεισε την ημέρα στο -0,01% και τις 547,00 μονάδες (σχεδόν αμετάβλητος για το σύνολο της εβδομάδας), στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX έκλεισε με πτώση 0,33% στις 24.289,51 μονάδες, ενώ στο Λονδίνο ο FTSE 100 έκλεισε με άνοδο 0,22% στις 8.992,12 μονάδες.

Το κλείσιμο στους υπόλοιπους δείκτες:

1_1162.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης