Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Ιράν έπληξε το γραφείο της Microsoft στο Ισραήλ

Το Ιράν έπληξε το γραφείο της Microsoft στο Ισραήλ
Η Τεχεράνη χρησιμοποιεί εξελιγμένα συστήματα καθοδήγησης στην τελική φάση της πτήσης των πυραύλων της, γεγονός που αυξάνει την ακρίβειά τους στο χτύπημα στόχων
Το Ιράν επιτέθηκε στο γραφείο της Microsoft στην ισραηλινή πόλη Μπέερ-Σεβά, σύμφωνα με την εφημερίδα Times of Israel.
Αναφέρεται ότι ο πύραυλος έπεσε ακριβώς στο πάρκινγκ, όπου ήταν σταθμευμένα αυτοκίνητα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για πιθανούς τραυματίες.
Το πρωί της 19ης Ιουνίου, οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις εκτόξευσαν τουλάχιστον τρεις πυραύλους προς το Ισραήλ.
Ορισμένοι από αυτούς έπεσαν κοντά στο γραφείο του τεχνολογικού γίγαντα. Ως αποτέλεσμα, υπήρξε ζημιά στις υαλοπίνακες του κτηρίου, ενώ τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα καταστράφηκαν από τη φωτιά.
Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι το ισραηλινό αντιπυραυλικό σύστημα «Σιδηρούς Θόλος» κατάφερε να καταρρίψει το 65% των πυραύλων που εκτόξευσε το Ιράν τις τελευταίες 24 ώρες.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι η Τεχεράνη χρησιμοποιεί εξελιγμένα συστήματα καθοδήγησης στην τελική φάση της πτήσης των πυραύλων της, γεγονός που αυξάνει την ακρίβειά τους στο χτύπημα στόχων.
Το απόγευμα της 19ης Ιουνίου, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στην κατοικία του πρέσβη της Νορβηγίας στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με το νορβηγικό υπουργείο Εξωτερικών, δεν υπήρξε καμία ζημιά στους υπαλλήλους της πρεσβείας.
Ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών, Gideon Sa'ar, επιβεβαίωσε προσωπικά τα στοιχεία του περιστατικού, δηλώνοντας ότι στη κατοικία ερρίφθηκε χειροβομβίδα. Η ζημιά στο κτήριο ήταν περιορισμένη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης