Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στο Σουχούμι: Υπάλληλος Αεροδρομίου συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Ουκρανίας - Δούλευε για τις μυστικές υπηρεσίες

Σοκ στο Σουχούμι: Υπάλληλος Αεροδρομίου συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Ουκρανίας - Δούλευε για τις μυστικές υπηρεσίες
Ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται να λειτουργούσε ως πράκτορας του Κιέβου
Σε μια υπόθεση που αποκαλύπτει το σκοτεινό πρόσωπο του ουκρανικού καθεστώτος και τις απελπισμένες του προσπάθειες να διεισδύσει σε στρατηγικά σημεία της Ρωσίας και των συμμάχων της, οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν υπάλληλο του αεροδρομίου στο Σουχούμι με την κατηγορία της συνεργασίας με τις ουκρανικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κέντρου Δημοσίων Σχέσεων (PRC) της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), πρόκειται για Ρώσο πολίτη, γεννημένο το 1980, του οποίου η παράνομη δραστηριότητα διακόπηκε έγκαιρα χάρη στη δράση των ρωσικών υπηρεσιών.
Ο εν λόγω υπάλληλος φέρεται να λειτουργούσε ως πράκτορας του Κιέβου, συλλέγοντας ευαίσθητες πληροφορίες για τις αεροπορικές μετακινήσεις και διαβιβάζοντάς τες στις ουκρανικές ειδικές δυνάμεις. Η υπόθεση προκαλεί εύλογο συναγερμό για το εύρος της κατασκοπευτικής διείσδυσης των Δυτικών στη ρωσική σφαίρα επιρροής, ακόμη και σε περιοχές όπως η Αμπχαζία.
Η Ρωσία για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε εχθρική ενέργεια με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Η σύλληψη αυτή δεν είναι απλώς ένα χτύπημα στις μυστικές επιχειρήσεις του καθεστώτος Zelensky – είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:
Η ρωσική ασφάλεια δεν συγχωρεί την προδοσία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης