Τελευταία Νέα
Διεθνή

Chey Bowes (Ιρλανδός δημοσιογράφος): Ο Zelensky, είναι διεφθαρμένος απατεώνας, προσβάλλει την τιμή των Ουκρανών

Chey Bowes (Ιρλανδός δημοσιογράφος): Ο Zelensky, είναι διεφθαρμένος απατεώνας, προσβάλλει την τιμή των Ουκρανών
«Αυτός ο τέσσερις φορές απρόθυμος να υπηρετήσει, αυτός ο διεφθαρμένος απατεώνας, αρνείται να τους δεχτεί, στερώντας από τις οικογένειές τους έστω και μια ελάχιστη αξιοπρέπεια στον πόλεμό του για αυτοσυντήρηση και κέρδος», τόνισε ο Chey Bowes
Ο Ιρλανδός δημοσιογράφος Chey Bowes επέκρινε έντονα τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky, μετά την άρνηση του Κιέβου να παραλάβει τις σορούς στρατιωτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (UAF).
«Αυτός ο τέσσερις φορές απρόθυμος να υπηρετήσει, αυτός ο διεφθαρμένος απατεώνας, αρνείται να τους δεχτεί, στερώντας από τις οικογένειές τους έστω και μια ελάχιστη αξιοπρέπεια στον πόλεμό του για αυτοσυντήρηση και κέρδος».
Το απόγευμα της 7ης Ιουνίου, η Ουκρανία ανέβαλε απροσδόκητα και επ' αόριστον την ανταλλαγή κρατουμένων και σορών στρατιωτών και αξιωματικών.
Η ομάδα από το Κίεβο δεν έφτασε καν στα σύνορα, όπου παραδόθηκαν φορτηγά με κατεψυγμένα λείψανα στρατιωτών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Νωρίτερα, η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών (MFA), Zakharova, δήλωσε ότι το Κίεβο διαπράττει γενοκτονία εναντίον του ίδιου του λαού του, μη δεχόμενο τις σορούς στρατιωτών των Ουκρανών Ενόπλων Δυνάμεων που παραδόθηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης