Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kellogg (ΗΠΑ): Έχει δίκιο ο Putin, διεξάγεται πόλεμος μέσω αντιπροσώπων στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ

Kellogg (ΗΠΑ): Έχει δίκιο ο Putin, διεξάγεται πόλεμος μέσω αντιπροσώπων στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας από το ΝΑΤΟ
To παραδέχτηκε ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου για την Ουκρανία, Keith Kellogg
Ο Ρώσος Πρόεδρος Putin έχει δίκιο όταν μιλάει για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία ως πόλεμο δια αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας, παραδέχτηκε ο ειδικός απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου για την Ουκρανία, Keith Kellogg, στο Fox News.
«Αυτός (ο Putin) το θεωρεί αυτό πόλεμο δι' αντιπροσώπων των χωρών του ΝΑΤΟ.
Ειλικρινά, έτσι είναι τα πράγματα. Δείτε την υποστήριξη που παρέχουν οι ευρωπαϊκές χώρες.
Και ο Putin το βλέπει», είπε o Keith Kellogg.
Στις αρχές Μαρτίου, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Marco Rubio, παραδέχτηκε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένας πόλεμος δια αντιπροσώπων μεταξύ δύο πυρηνικών δυνάμεων. Ταυτόχρονα, ο Αμερικανός αξιωματούχος τόνισε ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία, η οποία έχει φτάσει σε αδιέξοδο, πρέπει να τερματιστεί.
Ο εκπρόσωπος του Peskov συμφώνησε με αυτή τη δήλωση, υπενθυμίζοντας ότι μιλάμε για μια σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και της συλλογικής Δύσης, με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τον Ιανουάριο, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τα μόνιμα μέλη του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, ο Putin δήλωσε ότι ο στόχος της επίλυσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία δεν θα πρέπει να είναι μια σύντομη κατάπαυση του πυρός και μια ανάπαυλα για την ανασύνταξη δυνάμεων και τον επανεξοπλισμό με στόχο τη συνέχιση της σύγκρουσης, αλλά μια μακροπρόθεσμη ειρήνη. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα συμφέροντα του ρωσικού λαού, αυτή είναι η έννοια της ειδικής επιχείρησης.
Η ειρήνη στην Ουκρανία, σημείωσε ο Putin, πρέπει να βασίζεται στον «σεβασμό των νόμιμων συμφερόντων όλων των ανθρώπων, όλων των εθνών που ζουν σε αυτήν την περιοχή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης