Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τους εξοργίζουμε… - Οι αντίπαλοι θέλουν να ρίξουν… τον Putin και να διαλύσουν τη Ρωσία

Τους εξοργίζουμε… - Οι αντίπαλοι θέλουν να ρίξουν… τον Putin και να διαλύσουν τη Ρωσία
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μικρές ομάδες εντός της Ρωσίας που υποστηρίζουν την αποσταθεροποίηση της χώρας, η πλειονότητα αυτών έχει απομακρυνθεί από το ρωσικό έδαφος είπε ο Naryshkin
Οι γεωπολιτικοί αντίπαλοι της Ρωσίας εξακολουθούν να εξοργίζονται από το μεγαλείο και τους φυσικούς πόρους της Ρωσίας και συνεχίζουν να σχεδιάζουν την ανατροπή της ρωσικής κυβέρνησης και τη διάλυση της χώρας υποστήριξε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ιστορικής Εταιρείας (ΡΙΟ) και διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικής Κατασκοπείας της Ρωσίας, Sergei Naryshkin.
Kατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την απελευθέρωση της βόρειας Σαχαλίνης από τους Ιάπωνες, ο Naryshkin υπογράμμισε ότι, όπως και πριν από 100 χρόνια, οι αντίπαλοι της Ρωσίας παραμένουν ανικανοποίητοι από την ισχύ και τους πόρους της χώρας και επεξεργάζονται σχέδια για την ανατροπή της εξουσίας.
«Βλέπουμε ότι, όπως και πριν από 100 χρόνια, οι γεωπολιτικοί αντίπαλοι της Ρωσίας παραμένουν εξοργισμένοι από την απεραντοσύνη της χώρας μας, από το μεγαλείο της, και από τον πλούτο των φυσικών και ανθρώπινων πόρων της.
Ονειρεύονται και σχεδιάζουν τη διάσπαση της Ρωσίας και την ανατροπή της κυβερνητικής εξουσίας» επισήμανε ο Ρώσος αξιωματούχος, τονίζοντας ότι παρά το γεγονός ότι υπάρχουν μικρές ομάδες εντός της Ρωσίας που υποστηρίζουν την αποσταθεροποίηση της χώρας, η πλειονότητα αυτών έχει απομακρυνθεί από το ρωσικό έδαφος.
Παράλληλα, τόνισε ότι οι προσπάθειες για τη διάσπαση της Ρωσίας συνεχίζονται με τη χρηματοδότηση της Δύσης.
«Υπάρχουν ομάδες, οι λεγόμενοι «αστοί τρελοί», οι οποίοι με τη βοήθεια δυτικών χρημάτων προσπαθούν να κατακερματίσουν τη χώρα μας.
Ευτυχώς, η πλειονότητα αυτών έχει απομακρυνθεί από την επικράτεια μας, αλλά τα σχέδιά τους συνεχίζουν να υφίστανται» υπογράμμισε ο Naryshkin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης